Tid for mat

Toppfôr Norge har et bredt utvalg av fôr for alle hunders behov

Tid for mat


Når det er tid for mat blir hunden ofte spent og ivrig når den merker at maten tilberedes, eller når den kan høre fôrsekkens velkjente lyder. Lydene og luktene som er forbundet med mat bringer frem gode assosiasjoner hos hunden, og den girer seg raskt opp. Hvis hunden din blir for ivrig, må du gripe inn i oppførselen. Be hunden din om å vente på maten. Ikke gi hunden mat før denne ivrige sinnstilstanden har roet seg ned.

En rolig hund før fôring er viktig. Det kan være vanskelig for en hund å nå denne tilstanden fordi i naturen spiser de mest aktive, raskeste og modigste først. En slik utfordring krever at hunden din må fokusere og bruke hodet.

Det er viktig at hunden må fortjene maten. Når hunden mestrer den rolige tilstanden økes ikke bare selvtilliten, men det blir nesten som å vinne noe. Hvis situasjonen rundt det å få mat kun gir mat, vil følelsen av å «vinne» bli borte. Øyekontakt og vente rolig er en fin arbeidsoppgave, og det er nok til å bli belønnet med måltidet. Mat kan selvfølgelig også bli en belønning for enhver oppgave.

Sjekk ut Toppfôr Norge sitt sortiment av fôr for din hund her!

Sjekk ut flere av våre hundetips her!

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Få en rabattkode på 10% tilsendt på e-post ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top
%d bloggere liker dette: