Finlands mest populære serie av hundemat

Jahti & Vahti-serien inkluderer tørrmat som passer til hunder i alle livsfaser. Valpetiden starter med Jahti & Vahti Valpefôr, den voksende hunden utvikler seg ved å spise Jahti & Vahti Junior og i voksen alder kan du finne mat som passer for forskjellige livsstiler, fra lett energi og veldig tungt forbruk til ekstra energi. Jahti & Vahti Kylling Og Ris samt Jahti & Vahti Lam Og Ris  er egnet for en normal og aktiv livsstil.

Hunder med sensitiv fordøyelse er også tatt med i Jahti & Vahti-serien. Alle rettene bruker svært fordøyelige ingredienser, men spesielt i oppskriftene til Jahti & Vahti Kylling Og Ris samt Jahti & Vahti Lam Og Ris er det lagt vekt på deres egnethet for sensitive hunder.

Laget av råvarer av høy kvalitet
Jahti & Vahti tørrmat produseres i Finland hvor kun råvarer brukes til hundemat. De er hentet fra langsiktige partnere, inkludert bønder i nærheten og sertifiserte kjøttforedlingsanlegg. Hver gruppe av råvarer blir analysert før de er godkjent for tilberedning. Tilsvarende analyseres hver ferdige runde med produsert fôr før forsendelsen til butikker og så videre til deg som forbruker.

Miljøet vurderes også i produksjonen av Jahti & Vahti-fôr. Kun økologisk energi brukes til matproduksjon og fabrikken har egen jernbane for å blant annet minimere miljøpåvirkningen av transport. Av denne grunn er Jahti & Vahti-mat også pakket i papirposer som kan gjenvinnes blant pappavfall.

Nøye utvalgte råvarer av mat

  • Kun svært fordøyelig animalsk fett brukes
  • Egnet mat til alle livssituasjoner for hunden din
  • Inneholder ikke hvete eller kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler.

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Få en rabattkode på 10% tilsendt på e-post ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top