Forsendelser og retur

Forsendelser:

Vi sender pakker med NBT, og tilbyr for tiden to sendingsalternativ:

• Bedriftspakke

• Pallefrakt

Stykkgods og pallefrakt kan spores. Prisen beregnes ut fra pakkens virkelige vekt og sone. Bedriftspakke og pallefrakt leveres på avtalt leveringsadresse. Leveringstid er 1-5 virkedager. Varene sendes fra postnummer 2016 Frogner.

Er det synlig skade på emballasjen må dette fremvises for NBT, da de står ansvarlige for at din pakke skal komme helskinnet frem til deg.

Du som kunde må melde eventuelle transportskader til oss innen 2 dager etter mottakelse av varen dersom erstatningskrav skal kunne gjøres gjeldende.

Henting på vårt lager

Hent varene du har bestilt i nettbutikken på vårt lager på Frogner. Velg «Lokal henting» i kassen. Du vil motta en e-post eller kontakt per telefon når varene kan hentes. Adressen til lageret er Fjellboveien 6, 2016 Frogner.

Retur

10 dagers bytterett

Alle varer som er kjøpt hos oss har 10 dagers bytterett. De eneste kravene du må oppfylle for at vi skal godta en retur er:

– Varen skal være ubrukt og i en stand som er egnet for videresalg

– Varen må bli sendt tilbake til oss i original emballasje

– Man må fremvise kopi av faktura eller ordrebekreftelse ved retur

Send en e-post til kontakt@toppfor.no hvis du ønsker å benytte bytteretten.

 

14 dagers lovfestet angrerett (gjelder kun ved kjøp over internett)

Hvis du ønsker å benytte angreretten på 14 dager på din ordre. Fyller du ut angrerettskjemaet som du mottok sammen med leveringsbekreftelsen, og sender varene til oss på adresse Toppfôr Norge AS, Askeladdveien 13, 2016 Frogner. Retur som blir sendt tilbake med postoppkrav vil ikke bli hentet. Fraktkostnadene ved retur må dekkes av kunden (jf Angrerettlovens § 15). Varer som returneres skal være ubrukt og i original emballasje. Hvis varen har blitt modifisert av kunden slik at varen ikke kan selges som ny gjelder ikke angreretten.

Normal behandlingstid fra vi har mottatt sendingen er 2-4 dager. I høysesongen kan behandlingstiden være opptil 5-7 dager. Når en retur er ferdig behandlet vil du få tilsendt en e-post fra oss med hvilke varer du har returnert og verdien for disse, og vi vil tilbakebetale pengene til ditt kredittkort eller kontonummer.

Les mer om angrerett hos Forbrukerombudet

Send en e-post til kontakt@toppfor.no, så vet vi at det kommer en retur.

Ved retur i forbindelse med reklamasjon/garanti skal retur avtales med oss på forhånd. Send en e-post til post(at)toppfor.no.

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Få en rabattkode på 10% tilsendt på e-post ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top