Forsendelser og retur

Forsendelser:

Vi sender pakker med Singh Transport og Posten, og tilbyr for tiden tre sendingsalternativ:

• Brevpost

• Stykkgods

• Pallefrakt

Brevpost blir levert rett i postkassen din. Brevpost kan ikke spores, mens stykkgods og pallefrakt kan spores. Prisen beregnes ut fra pakkens virkelige vekt og sone. Stykkgods og pallefrakt leveres på avtalt leveringsadresse. Leveringstid er 1-5 virkedager. Varene sendes fra postnummer 2022 Gjerdrum.

Er det synlig skade på emballasjen må dette fremvises for Singh Transport, da de står ansvarlige for at din pakke skal komme helskinnet frem til deg.

Du som kunde må melde eventuelle transportskader til oss innen 2 dager etter mottakelse av varen dersom erstatningskrav skal kunne gjøres gjeldende.

Henting på vårt lager

Hent varene du har bestilt i nettbutikken på vårt lager i Gjerdrum. Velg “Lokal henting” i kassen. Du vil motta en e-post eller kontakt per telefon når varene kan hentes.

Retur

10 dagers bytterett

Alle varer som er kjøpt hos oss har 10 dagers bytterett. De eneste kravene du må oppfylle for at vi skal godta en retur er:

– Varen skal være ubrukt og i en stand som er egnet for videresalg

– Varen må bli sendt tilbake til oss i original emballasje

– Man må fremvise kopi av faktura eller ordrebekreftelse ved retur

Send en e-post til kontakt@toppfor.no hvis du ønsker å benytte bytteretten.

 

14 dagers lovfestet angrerett (gjelder kun ved kjøp over internett)

Hvis du ønsker å benytte angreretten på 14 dager på din ordre. Fyller du ut angrerettskjemaet som du mottok sammen med leveringsbekreftelsen, og sender varene til oss på adresse Toppfôr Norge AS, Askeladdvegen 13, 2016 Frogner. Retur som blir sendt tilbake med postoppkrav vil ikke bli hentet. Fraktkostnadene ved retur må dekkes av kunden (jf Angrerettlovens § 15). Varer som returneres skal være ubrukt og i original emballasje. Hvis varen har blitt modifisert av kunden slik at varen ikke kan selges som ny gjelder ikke angreretten.

Normal behandlingstid fra vi har mottatt sendingen er 2-4 dager. I høysesongen kan behandlingstiden være opptil 5-7 dager. Når en retur er ferdig behandlet vil du få tilsendt en e-post fra oss med hvilke varer du har returnert og verdien for disse, og vi vil tilbakebetale pengene til ditt kredittkort eller kontonummer.

Les mer om angrerett hos Forbrukerombudet

Send en e-post til kontakt@toppfor.no, så vet vi at det kommer en retur.

Ved retur i forbindelse med reklamasjon/garanti skal retur avtales med oss på forhånd. Send en e-post til kontakt@toppfor.no.