Nyhetsbrev – vilkår og betingelser

Aktivt samtykke for påmelding til vårt nyhetsbrev

Vi sender deg kun nyhetsbrev hvis du har gitt oss et eksplisitt og informert samtykke ved å enten melde deg på nyhetsbrevet på www.toppfor.no.

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev har du aktivt samtykket til å motta vårt nyhetsbrev fra toppfor.no og påfølgende vilkår og betingelser.

Personopplysning når du melder deg på vårt nyhetsbrev

Vi bruker Mailchimp som vår leverandør av markedsføringsplattform. Ved å melde deg på godkjenner du at informasjonen du legger inn sendes til Mailchimp for prosessering i samsvar med deres policy https://mailchimp.com/legal/privacy/ og vilkår https://mailchimp.com/legal/terms/, samt bruk av cookies https://mailchimp.com/legal/cookies/. Dine data lagres for å kunne skape og bruke distribusjonslister, sende markedsføringskampanjer og gi deg informasjon om våre produkter og kampanjer. Vi anser MailChimp som en tredjepartstjeneste. Din epostadresse og klikkhistorikk vil forbli i MailChimps database så lenge vi bruker MailChimps tjenester. MailChimp vil også overføre personlig data til MailChimps sine sub-prosessorer som utførerer kritiske tjenester som å beskytte mot misbruk og tilby støtte til MailChimp-kunder – dette kan leses om i deres Data processing Agreementhttps://mailchimp.com/legal/privacy/.

Hva du takker ja til å motta når du melder deg på vårt nyhetsbrev:

Når du melder deg på vårt nyhetsbrev takker du ja til dette fra Toppfôr Norge:

  • Kampanjer og tilbud
  • Informasjon om våre produkter

Avmelding fra Nyhetsbrev:

Påmelding til vårt nyhetsbrev er frivillig og du kan når som helst melde deg av.

Dersom du ønsker å melde deg av nyhetsbrevet kan du gjøre det slik:

  • Klikk på abonnementslenken for avmelding som finnes i nyhetsbrevene eller,
  • gå inn på denne lenken og melde deg av: 

Trenger du hjelp til å melde deg av kan du kontakte oss på post(at)toppfor.no og vi vil hjelpe deg med dette. Vi ber deg da om å vennligst sende e-post til oss via e-postadressen som du ønsker å ha slettet fra abonnementet.

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Få en rabattkode på 10% tilsendt på e-post ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top