Vi tilbyr nå også fôrsekker på 3 kg!

Vi er glade for å kunngjøre at vi nå har utvidet vårt sortiment med Jahti & Vahti hundefôrsekker på 3 kg. Nå kan du glede deg over de populære variantene «Kornfri», «Lam og ris» og «Kylling og ris» i praktiske og lett håndterbare størrelser.

Våre 3 kg sekker er perfekte for hundeeiere som ønsker å prøve ut forskjellige varianter eller foretrekker en mer praktisk størrelse. De er også ideelle for hundeeiere med mindre raser eller hunder som spiser mindre mengder fôr.

For hundeeiere som ønsker et hundefôr uten korn, er vår «Kornfri» variant det perfekte valget. Den er formulert med omhu og inneholder alle nødvendige næringsstoffer for å støtte hundens helse og velvære.

Vår «Lam og ris»-variant inneholder lammekjøtt av høy kvalitet som eneste kjøttråvare og egner seg derfor også for hunder som er allergiske mot andre animalske proteiner. Med sin nøye utvalgte blanding av lam og ris gir denne varianten en balansert ernæring og kan bidra til å fremme en sunn fordøyelse.

Hvis hunden din foretrekker den deilige smaken av kylling, vil vår «Kylling og ris» variant være et hit. Den er beriket med viktige næringsstoffer og er utviklet for å oppfylle hundens ernæringsmessige behov.

Uansett hvilken variant du velger, kan du være trygg på at Jahti & Vahti hundefôr gir din firbente venn en ernæringsmessig balansert og smakfull matopplevelse.

Bestill i dag og gi hunden din det beste hundefôret som Jahti & Vahti har å tilby! Våre 3 kg sekker med «Kornfri», «Lam og ris» og «Kylling og ris» er nå tilgjengelige for å sikre at din hunds ernæringsbehov blir møtt på en praktisk og enkel måte.

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Få en rabattkode på 10% tilsendt på e-post ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Scroll to Top
%d bloggere liker dette: